torsdag 7 oktober 2010

Day 31

Thursday 30th


New York Sr:angers will be back!

Kotiinlähtöpäivä! Päivä alkaa pyykkituvassa: pesemme seitsemät lakanat ja pyyhkeet, pakkaamme loputkin tavarat laukkuihin ja siivoamme aamusotkumme. Lähteminen tuntuu haikealta, sillä asunnosta on kuukaudessa tullut "Amerikan kotimme". Otamme muistoksi muutaman kuvan...


Bleeckerin oma Pain de Quatidienne

Päätämme syödä aamiaista pitkään ja hartaasti. Otamme Pain de Quatidiennesta pitkän pöydän. Anders käy ostamassa New York Timesin. Ilon tilaa tapansa mukaan ison hedelmäsalaatin. Pikkupojat saavat valtavat chocolate cookies'it.


Ivar nauttii - ja tilaa vielä kaakaon...

Goodbye Bleecker 77


Makuuhuone

Keittiö

Tilaamme tilataxin puoli kahdeksi. Kuljettaja on kotoisin Väli-Amerikasta. Hän kertoo New Yorkissa asuvan paljon maahanmuuttajia, joilla ei ole oleskelulupaa - vaikka hänellä tietysti on sellainen... Matka sujuu joutuisasti - ruuhkat alkavat vasta kolmen jälkeen.

Terminaalissa myös check-in ja turvatarkastus onnistuvat jonottamatta. Finnair ilmoittaa lennon lähtevän myöhässä, joten asetumme tukevasti Mac Donalds'iin.


Lapset seuraavat lentoliikennettä

Portilla jo
Lento sujuu elokuvia katsellen ja nukkuen. Yllättävän vaivattomasti. Saamme ylimääräisen penkkirivin käyttöömme, mikä tietysti helpottaa olemista huomattavasti. Lapset heräävät turvavyö-merkkivalojen syttyessä: "Mitä, olemmeko jo kotona?"

Ihana kuukausi on takana päin. Se meni nopeasti - aivan liian nopeasti. Toisaalta olemme saaneet kokea uskomattoman paljon. Näin tiivis perheen yhdessäolo tuntuu ainutlaatuiselta ja arvokkaalta. Opimme paljon paitsi New Yorkista myös toisistamme.


Ilon nukkuu

Sinivalkoisin siivin kotiin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar