måndag 27 september 2010

Day 25

Friday 24th


West Side River


Aamu on lasten kesken riitaisa. Ilmassa on selvästi pientä matkaväsymystä. Läksyjen teon jälkeen suuntaamme Marjan ja Heikin kehotuksesta West Side’lle. Kävelemme Bleeckerin kohdalta alaspäin. Ranta on uskomattoman hienosti rakennettu. Leveän rantabulevardin varrella on lukuisia vihreitä keitaita, tenniskenttiä ja istahtamistasanteita. Ihmiset nauttivat silmin nähden joen rannan maisemoinnista.


Kuuman päivän aamu

Ivar juoksee sadettajan läpi
Kuutiomaisen rakennuksen funktio jää arvoitukseksi


World Trade Centerin kohdalla ranta on täynnä hienoja huvijahteja. Pysähdymme juomaan ja heittelemään frisbeetä. Pikkupojat purkavat suunnattoman määrän ylimääräistä poikaenergiaa villisti painimalla.




Rannassa on hienoja huvijahteja

Ihanaa vehreyttä keskellä business-parkia

Arik hikoilee Andersin selässä...


WTC:n rakennustyömaalta otamme metron 4th Streetille. Tulemme kävelystä uupuneina, mutta näkemäämme tyytyväisinä kotiin viiden maissa. Valmistamme päivällistä kotona (tortellineja ja vodkakastiketta). Jälkiruoaksi syömme sitruunasorbettia ja suklaakeksijäätelöä.


WTC:n työmaa


Ruoan jälkeen me vanhemmat lähdemme kahdestamme iltakävelylle. Anders ostaa vihdoinkin kauan kaipaamansa lenkkarit.

Illalla Ia nukahtaa jo kymmeneltä, mutta herää pitkin yötä paloautojen sireenien ulvontaan. Perjantai- ja lauantai-illat ovat Broadwayllä meluisia ja melu kantautuu Bleeckerin kotiimmekin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar